ONECOIN BLOGG

Vetenskapens värld Avsnitt 7 - Om Bitcoin

Vetenskapens värld - om Bitcoin

Samhälle & Fakta

Del 7 av 20. De minsta dvärgplaneterna är hetast inom rymdforskningen just nu. Till och med lilla Pluto, som räknades bort och förlorade sin planetstatus, har blivit högintressant. För första gången besöker nu rymdsonder från jorden de märkliga dvärgplaneterna och helt nya världar uppenbarar sig. Dessutom: Bitcoin - kan den nya valutan hota bankerna? Och kvicksilver, hur påverkar det våra ofödda barn? Programledare: Victoria Dyring.

Kan ses till ons 24 jun, Sändes mån 9 mar

http://www.svtplay.se/video/2738804?position=686

Vetenskapens värld Avsnitt 7 - Om Bitcoin

#TV #SVT #bitcoin #onecoin

Favoritinlägg
Senaste inläggen
Sök inlägg via taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic