ONECOIN BLOGG

Bakgrund: Bitcoin – framtidens pengar?

I källkoden till bitcoin har den anonyme skaparen av valutan smugit in en rubrik från The Times om nya räddningspaket till bankerna. Det tolkas som ett sätt att förklara syftet med valutan: ett sätt att kringgå bankerna i det finansiella systemet. Foto: SVT

På senare år har det dykt upp en helt ny form av pengar som står utom alla centralbankers och staters kontroll. I vissa fall kan den här typen av "kryptovalutor" komma att ta över dagens pengar, menar forskare som SVT talat med.

Läs hela artikeln här: http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/bakgrund-bitcoin-framtidens-pengar

Bitcoin code message

#photo #bitcoin #onecoin

Favoritinlägg
Senaste inläggen
Sök inlägg via taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic